Övriga tjänster

Utöver städning erbjuder vi på HL Städservice även andra tjänster som du också kan kombinera med de städtjänster vi erbjuder.

Fönsterputs
Vi har flera duktiga fönsterputsare som gör dina fönster blanka och fina. Vår högsäsong för fönsterputs är runt 1:a advent, jul och påsk.
Se därför till att vara ute i god tid om fönsterputs önskas vid dessa tillfällen.

Tvätt och strykning
Har du inte längre tid eller ork till att stryka eller tvätta? Vi hjälper dig mer än gärna att göra det åt dig så att du kan lägga din tid på annat.

Mattvätt
För dig som har mattor som behöver rengöras djupare än vad din dammsugare kan göra kan vi erbjuda mattvätt. Vi kan både komma ut till dig och tvätta på plats eller så kan du själv lämna in mattan, som du vill ha tvättad till oss.

Huspassning
Ska du åka iväg över längre tid? Är du orolig över att huset ska stå tomt och inte skötas? Anlitar du HL Städservice kan vi hjälpa dig med att sköta hus och tomt och du kan därmed känna dig trygg med att när du kommer tillbaka är huset i sitt ursprungliga skick. I denna tjänst är det upp till dig som kund att diskutera med oss vad du vill att vi ska göra medan ni är borta.